БЛОГ

Всичко което винаги сте искали да знаете за хидромасажните системи

хидромасаж

Хидромасаж, Хидротерапия, Воден масаж

Отпуснете се и се насладете на здравословния ефект на вихровия масаж.

Историята на хидромасажа, както го познаваме днес, води началото си през 60-те години на 20-ти век. Модерните технологии правят достъпна полезната камбинация на масаж и вода директно в нашия дом.

прочети още

хромотерапия

Хромотерапия. Цветова терапия

Елеминирайте ежедневния стрес с една нова вселена, където цветовете имат специално място

Същността на тази терапия се корени в традиционната медицина на Индия, Китай и Гърция. Това е метод за достигане на хармонизирано естествено битие. Влиянието на цветовете е едновременно физическо, физиологично и емоционално ..

прочети още

аеромасаж

Аеромасж, Въздушна терапия, Перлен масаж

Имали сте тежък ден и се чувствате напрегнати

Ползата от въздушния масаж е безспорна, но на какъв принцип работи той? Механизмът на системите за въздушен масаж е наистина прост. Въздушните клапи издухват въздуха към колектор, който го насочва през множество джетове разположени във ваната.

прочети още

профилактика и почистване на хидромасажна вана

Профилактика на хидромасажна вана

Няколко съвета за това как да я използвате и поддържате.

Когато желаете да си направите хидромасаж, не използвайте разпенващи се течности, защото после много бавно ще почистите образувалата се пяна. Ако искате да се насладите на гореща вана с пухкава пяна, тогава просто не използвайте системата за хидромасаж..

прочети още

дигитално управление на хидромасажна вана

Дигитално управление за хидромасаж

В няколко статии ще ви запознаем по подробно с тях.

Дигиталното управление за хидромасаж на италианската фирма ilma ще допринесе за повече комфорт и удобство когато ползвате хидромасажната си вана. Избирайки такова управление ще може с едно докосване да пуснете хидромасажната система и да се насладите на масажа...

прочети още