Какво представляват хидротерапиите

Екипа на АКВА ТИМ ГРУП ЕООД има дългогодишен опит в производството на хидромасажни вани и ще ви помогне да иаберете най-доброто за вас. Ще се погрижим за вашата хидромасажна вана както през гаранционния срок, който е две години, така и след това. Ще ви дадем практични съвети, как да я използвате и как най-лесно да я поддържате.
Компонентите и материалите, вложени от нас в оборудването на хидромасажните вани са внос от италиански и европейски компании с дългогодишен опит.

About

ВЪЗДУШЕН/ПЕРЛЕН МАСАЖ

Чрез този масаж, хиляди нежни балончета, галят тялото ви, давайки му енергия и свежест. Всичко това е възможно поради разположението на 12 бр. джета на дъното на ваната. Друг основен компонент на аеромасажната система е въздушна турбина. Ние в Аква тим Груп ЕООД, използваме въздушна турбина с вграден керамичен нагревател. В допълнение към това, че е този масаж е много деликатен и приятен за тялото ви, въздушната струя допринася за повишаване кислорода във водата, ревитализиране на кожните клетки и прави кожата сияйна.

About

ХИДРОМАСАЖ

Създава се от комбинация на вода, топлина и въздух. Водата намалява тежестта на телесната маса с 90 %, освобождавайки напрежението в мускулите и ставите. Топлината разширява кръвоносните съдове, като подобрява притока на кръв. Въздухът, изпускан от джетовете също спомага за намаляването на мускулното и нервно напрежение. Целта на хидромасажа е да се задвижат естествените самолечебни механизми на организма. В ежедневието краката и ходилата са подложени на напрежение и стрес. Всяка стъпка, всяко качване по стълбища и всеки предмет, който носим натоварва тази област на тялото ни. Освен това, нашите стъпала - чрез специални връзки - са свързани директно с цялото ни тяло. Джетовете разположени на височината на ходилата, не само възстановяват силата и облекчават умората, на и активират притока на кръв и стимулират притока на енергия в цялото ни тяло. Появата на напрежение в рамената, често ви кара да чувствате дискомфорт и схванатост. Комбинацията от 5 мини джета в зоната на гърба, които АКВА ТИМ ГРУП инсталира във хидромасажните вани, въздейства конкретно върху тези мускули, успокоява ги, премахвайки умората и напрежението. Продължителното седене или ходене, носенето на тежко, и умората могат да предизвикат болки в кръста, които да предизвикат стрес и да променят стойката. Подходящото разположение на джетовете може да окаже постоянен и продължителен натиск върху тези важни области на тялото, да подобри тонуса и да облекчи болката.

About

ВОДНА ПОМПА

Най-важния компонет е ВОДНАТА ПОМПА. В оборудването на хидромасажни вани ние от АКВА ТИМ ГРУП ЕООД използваме водни помпи произведени от италианската фирма JTC. JTC са ангажирани с непрекъснато проучване и развитие на нови технологии и производствени процеси, както и изпитвания на новите материали в съответствие с пазарните изисквания и правилата за опазване на околната среда.

About

ДИГИТАЛНИ УПРАВЛЕНИЯ

Отново гарантирано италианско качество осигурено от италианска фирма ilma. Благодарение на достигнатия производствен потенциал и постоянното подобряване на качеството на продуктите, компанията е затвърдила своя имидж чрез специалното внимание, което обръща на уелнес функциите и на типичния италиански стил. Дигиталните управления са със сензорен дисплей със светлинен индикатор, който показва действащите функции. Предлагат се в различни варианти в зависимост от опциите които сте избрали за вашата вана.

About About About

ДИГИТАЛНО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ХИДРОМАСАЖ

То ще ви даде възможност след ползване на ваната да направите дезинфекция на системата. С натискането на един бутон, ще задействате системата за дезинфекция и през цялата система ще премине дезинфекционен разтвор. Ниво регулатора към тази система ще предпази включването на водната помпата когато във ваната няма

About

ДИГИТАЛНО УПРАВЛЕНИЕ ЗА АЕРОМАСАЖ

Ще ви даде възможност да регулирате интензитета на въздушната струя която масажира тялото ви. Тук отново има ниво регулатор.

About

ДИГИТАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ХРОМОТЕРАПИЯ

Осигурява възможност да се насладите на преливащи се светлини, или да изберете конкретен цвят. ОБЩ ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛ вани с луксозно изпълнение системите се управляват от комбинирано дигитално управление. Тук от един дисплей управлявате силата на хидро, аеро масажа и хромотерапията, включвате системата за дезинфекция.

About About

ДЖЕТОВЕ


Представляват дюзи, осигуряващи оптимално количество въздушна и водна струя, регулираща се по интензитет и посока. С цел максимално ефективен резултат от процедурите, тези джетове могат да се конфигурират по индивидуално предпочитание. Изработени са от ABS - бял, нетоксичен и неподлежащ на деформации материал, с хромирано или позлатено покритие. Въздушните джетове, разположени на дъното на ваната, имат специална заоблена форма, за да не предизвикват усещане за дискомфорт. В оборудванете на хидромасажните вани използваме различни модели джетове с цел да осигурим максимален ефект от водния масаж. Макси-джет, озон-джет, регулируем джет, V-образно разположени мини-джетове, аеро-джет, Квадратни джетове. Стандартното управление на хидромасажната вана се осъщствява с пневматичен бутон и въздушен регулатор, който регулира силата на масажната струя.

About

ПАРНА БАНЯ

Душът благоприятства за доброто настроение, благодарение на неговия освежаващ анти-депресивен ефект. Той е полезен при кожни проблеми, като целулита например, защото водата от джетовете осигурява стимулиране на нервните окончания, което се отразява на тъканите. Има различни видове душове : изпълващ, той е най-често срещаният, с джетове перпендикулярни на тялото и отгоре; шотландски, с различни джетове с температура от 26◦ до 40◦ С; вертикални джетове, насочени към различни части на тялото. Парната баня се състои от баня със суха пара в среда, наситена с горещ въздух при 40◦ - 50◦ и влажност 100%. Парата може да се комбинира с хромотерапия и ароматерапия. Оказва положителен ефект в много отношения – подобрено кръвообращение, лимфна циркулация, пречистване на организма чрез насищане с кислород и детоксикация, подпомага оптималната функция на белите дробове, бъбреците, червата, черния дроб и др.