назад към останалите статии

дигитално управление на хидромасажна вана

Дигитално управление за хидромасаж

Уважаеми клиенти, ние от АКВА ТИМ ГРУП предлагаме различни начини за управление на вашата хидrомасажна вана. В няколко статии ще ви запознаем по подробно с тях.

Дигиталното управление за хидромасаж на италианската фирма ilma ще допринесе за повече комфорт и удобство когато ползвате хидромасажната си вана. Избирайки такова управление ще може с едно докосване да пуснете хидромасажната система и да се насладите на масажа. След като сте приключите с ползването на ваната и източите водата, задръжте бутона за включване на системата за дезинфекция, светлинен инфикатор ви показва , че тя работи. През тръбите ще премине дезифекционен разтвор който ще почисти системата за хидромасаж. Имате контейнерче, в което трябва да следите винаги да има таблетка от предоставените таблетки при закупуването на ваната.

Когато изберете да управлявате ваната си с такъв дисплей, вашата вана ще има ниво регулатор, датчик, който регистрира наличието на вода във ваната. По този начин вкючването на ваната, когато тя не е пълна с вода е невъзможно. Имайте предвид, че включването на ваната когато в нея няма вода може да доведе до нейното дефектиране. Препоръчваме когато има палави пръстчета, които могат да включат ваната по невнимание или в хотели, когато ваната се ползва от много клиенти.

Приятно къпане! Не забравяте, че ние от АКВА ТИМ ГРУП се грижим за вашия хидрокомфoрт.

www.aquateamgroup.com
0898 58 58 10
0988 94 82 29

назад към останалите статии