назад към останалите статии

Аеромасаж

Аеромасж, Въздушна терапия, Перлен масаж

Имали сте тежък ден и се чувствате напрегнати

Ползата от въздушния масаж е безспорна, но на какъв принцип работи той? Механизмът на системите за въздушен масаж е наистина прост. Въздушните клапи издухват въздуха към колектор, който го насочва през множество джетове, стратегически разположени във ваната. За допълнителен конфорт въздухът е предварително затоплен до температурата на тялото чрез нагревател, който е интегриран във въздушния мотор. Въздушният масаж отпуска мускулите ви, като в същото време стимулира производството на естествени хормони, известни като ендорфини. Използването на въздушния масаж води до чувство на удоволствие. Различните скорости, които са напълно приложими към индивидулните нужди на клиента предлагат мек и нежен или по-енергичен масаж. Това, което и по-интересно, е възможността да се добавят други опции, като "вълнист" ефект, известен като ефекта-вълна, при който силата му варира от интензивна и висока до ниска и мека, за да се създаде ефикасен лимфатичен масаж.

Аеромасаж

Действие

Въздушния масаж предлага комбинация от терапевтични елементи за постигане на максимална релаксация.

В О Д А - предлага усещането за безтегловност и отпускане на мускулите и ставите.

Т О П Л И Н А - отпуска тялото ви, което ви прави по-възприемчиви към движението на

В Ъ З Д У Х А, който активира лимфната система и кръвообръщението.

Комбинацията на тези три елемента създава несравним терапевтичен ефект и физическо облекчение на напрегнатите мускули, болки, свързани с артрит, остеоартрит, ревматизъм и всякакъв вид травми. Освен това ще се насладите на психическо отпускане след тежкия работен ден, получавайки моменти на заслужено удоволствие.

Общ масаж

Въздушният масаж от милиони затоплени въздушни балончета напълно обгръща вашето тяло, като достига всяка негова част.

Стимулиращ масаж

Масажът чрез въздух е много стимулиращ. Той освобождава тялото ви от ежедневното напрежение и стрес по най-здравословен начин. Многообразната интензивност на системата ви дава възможност да решите какво е най-подходящо за вашето настроение в момента.

  • Инсталация на дънни въздушни джетове
  • Инсталация на илюзионни въздушни джетове
  • Инсталация на странични въздушни джетове

назад към останалите статии